Van Speijk Tweewielers

Karnemelkstraat14 , Breda

5/ 5

Wij zijn de fietsenwinkel voor jong en oud. Of u nu opzoek bent naar een fiets voor uzelf, vriend, familie of kind, hier bent u aan het juiste adres. Voor iedere doelgroep hebben wij wel een passende fiets. Bent u een student die een tweedehands fiets zoekt, of heeft u een (elektrische) fiets nodig voor woon en -werkverkeer? Van Speijk Tweewielers geeft u eerlijk en professioneel advies en helpt u op weg. Met al meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij dat u bij ons de beste kwaliteit en service krijgt. Ooit begonnen met één winkel, nu uitgegroeid tot een naam waaraan 4 filialen en een webshop verbonden zijn. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring op het gebied van fietsen zorgen we er voor dat u bij ons wegfietst met een goed gevoel. Read more

Wij zijn de fietsenwinkel voor jong en oud. Of u nu opzoek bent naar een fiets voor uzelf, vriend, familie of kind, hier bent u aan het juiste adres. Voor iedere doelgroep hebben wij wel een passende fiets. Bent u een student die een tweedehands fiets zoekt, of heeft u een (elektrische) fiets nodig voor woon en -werkverkeer? Van Speijk Tweewielers geeft u eerlijk en professioneel advies en helpt u op weg. Met al meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij dat u bij ons de beste kwaliteit en service krijgt. Ooit begonnen met één winkel, nu uitgegroeid tot een naam waaraan 4 filialen en een webshop verbonden zijn. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring op het gebied van fietsen zorgen we er voor dat u bij ons wegfietst met een goed gevoel.

  • Fietsenwinkel
Karnemelkstraat14 , 4811KJ Breda

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.