Aderans Hair Center Breda

Passage Zuidpoort 5-7, Breda

5/ 5

Het enthousiaste team van Aderans Hair Center Breda staat garant voor professionele haarverzorging en advies volgens de laatste trends, voor hem en haar. Aderans Hair Center Breda beschikt over een zelfstandige beautysalon voor huidverzorging en een pedicure-salon. Daarnaast is het team vakkundig op het gebied van haarwerken. U kunt een afspraak maken voor professioneel advies over haarwerken en daarbij kunt u rekenen op de nodige privacy. Bij binnenkomst van de kapsalon wordt u onthaald door een van onze medewerkers. Read more

TOTAL HAIR SOLUTION - UW TOTAAL OPLOSSING BIJ HAARVERLIES


Wij laten u weer stralen!

Aderans Hair Center Breda is onderdeel van de Aderans Groep, wereldleider op het gebied van medische én cosmetische haarwerken en oplossingen voor haar- en hoofdhuidproblemen. 

Daarnaast is Aderans exclusief distributeur van de CNC-haarprotheses en de CRLAB haarspa behandelingen. De unieke CNC-haarprotheses die door  middel van 3D printtechnologie op uw unieke hoofdvorm gemaakt worden door ons aangeboden. Voor hoofdhuidproblemen wordt u vakkundig geadviseerd door onze trichologe en bekijken wij welke CRLAB behandeling voor u geschikt is.

 Bij ons kunt u terecht voor een totaaloplossing voor ieder haarprobleem!

✔ Wij maken haarprotheses van een hoogwaardige kwaliteit in alle prijsklassen.

✔Exclusief verkooppunt voor CNC-haarprotheses en CRLAB

✔ Wij hebben een speciale afdeling gericht op haarverlies door chemo- en radiotherapie.

✔ Wij geven u graag vrijblijvend advies en persoonlijke voorlichting.

✔ Wij zijn trots op onze Thuis- & Ziekenhuisservice.

✔ Wij zijn SEMH gecertificeerd.

✔ Wij zijn een gecertificeerde leverancier voor – en worden erkend door alle Nederlandse zorgverzekeraars.

✔ Wij declareren direct voor u bij uw zorgverzekeraar.


U bent verzekerd van professionaliteit en discretie, de klant is hier nog echt koning(in)! U krijgt deskundig advies waarbij rekening gehouden wordt met uw uiterlijk, stijl, werk en zelfs de sporten die u beoefent. Onze salon is uitgerust met aparte kamers voor ultieme privacy en u mag altijd iemand meenemen.

Speciaal voor huis- en/of ziekenhuisbezoeken hebben wij ambulante specialisten die bij u langs komen. Een bezoek van deze specialisten is onderdeel van onze service. Een bezoek is vrijblijvend en wij rekenen geen voorrijkosten.