De Houtse Schuur

Houtse Heuvel 63A, Den Hout

Welkom bij vergaderlocatie De Houtse Schuur! Een unieke, landelijk gelegen locatie, goed te bereiken vanaf de snelweg. Hier kun je in volledige rust en privacy vergaderen en brainstormsessies organiseren met management of afdeling. De volledige locatie met tuin, terras en parkeerplaats staat tot je beschikking! Read more

Welkom bij vergaderlocatie De Houtse Schuur! Een unieke, landelijk gelegen locatie, goed te bereiken vanaf de snelweg. Hier kun je in volledige rust en privacy vergaderen en brainstormsessies organiseren met management of afdeling. De volledige locatie met tuin, terras en parkeerplaats staat tot je beschikking!

In De Houtse Schuur zijn er 3 aparte ruimtes, een keuken, garderobe en wc's. Prachtig uitzicht over de tuin met fruitbomen en het privé terras. In één van de ruimtes staat de vergaderopstelling in U vorm, carré, school óf theater. De ruimte ernaast wordt meestal meer gebruikt als loungeruimte met o.a. zitbanken en dan hebben we nog een 'directie' kamer met ronde tafel in het midden. De aparte ruimtes zijn ook ideaal als u het gezelschap in kleinere groepjes wilt opsplitsen. Er is koffie, thee en fris aanwezig en vanuit Het Houtse Meer brengen wij de ochtendbreak, lunch en middagsnack. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen tussendoor even bij Het Houtse Meer te lunchen om er even uit te zijn en een wandeling door het mooie dorp Den Hout is ook zeker een aanrader!

De Houtse Schuur is de perfecte plek als je er echt even tussenuit wilt met het team! Even weg uit de kantoorsfeer en in alle rust, ruimte en privacy brainstormen en vergaderen. Wij zorgen er intussen voor dat het jullie aan niks ontbreekt! De gehele locatie staat tot jullie beschikking. Meerdere ruimtes in een knusse, gezellige inrichting.

Contact
De Houtse Schuur is onderdeel van Paviljoen Het Houtse Meer in Den Hout op 1.5 km verderop gelegen. Bel of mail met ons Serviceteam voor meer informatie en beschikbaarheid!

  • Evenementenlocatie