Yoga bij Bress

Yoga geeft kracht, flexibiliteit, een beter emotioneel evenwicht en laat stijfheid en spanning los. De lessen van onze docent bestaan uit een combinatie van kracht- en ontspanningsyoga. Read more

Gratis voor leden

Yoga geeft kracht, flexibiliteit, een beter emotioneel evenwicht en laat stijfheid en spanning los. De lessen van onze docent bestaan uit een combinatie van kracht- en ontspanningsyoga.
Dit begint met Tai Chi, waarbij je een moment neemt om stil te zijn bij jezelf (mindfull) en je lichaam, hart en geest zonder oordeel te observeren. Daarna volgen lichte, zachte oefeningen om je los te maken en op te warmen.

De kern van de les bestaat uit het uitvoeren van krachtige houdingen zoals zonnegroeten, staande houdingen, armbalansen, twists en inversies zoals de schouderstand, hoofdstand en handstand, allemaal met een toegewijde en ontspannen ademhaling. Dit houdt je gefocust en ontspannen. De vrijgekomen energie heelt je mentaal en fysiek.
Tot slot is er een ontspanningsoefening en ga je met je aandacht naar de verschillende delen van je lichaam. Zie je je gedachten voorbij komen zonder er iets mee te doen?

Gewoon ontspannen!

Voor yogamatjes wordt gezorgd, maar je mag ook je eigen matjes meenemen.

  • Actief & sportief