Moody's Musthaves

Boschstraat 13, Breda

In 2016 opende Moody's Musthaves haar offline deuren in een van de gezelligste straten van Breda. De winkel groeit van dag tot dag en daarom besloten we in 2017 om daar een webshop aan toe te voegen. Meerdere keren per jaar staan we op jaarmarkten en braderieën, kijk onder het kopje 'Jaarmarkten & Braderieën' waar en wanneer je ons kunt vinden. Read more

In 2016 opende Moody's Musthaves haar deuren in een van de gezelligste straten van Breda. De winkel groeit van dag tot dag en daarom besloten we in 2017 om daar een webshop aan toe te voegen. Meerdere keren per jaar staan we op jaarmarkten en braderieën.

Wekelijks voegen we nieuwe musthaves toe aan de collectie. We streven naar een afwisselende collectie met goede kwaliteit kleding voor fijne prijzen. 

Kom gezellig langs in onze winkel waar we klaar staan met koffie, thee en gezelligheid. Je kunt onze winkel vinden in Breda, Boschstraat 13. Recht tegenover het stedelijk museum en vlak naast de Veemarktstraat. Parkeer je op parkeerplaats Beyerd - Vlaszak? Dan is het nog zo'n 100 meter lopen. Tot snel! :)