Lunchactie bij Porta Sud

Porta Sud

Staat Porta Sud al een tijdje op jouw “om te bezoeken” lijstje, maar is het er nog niet van gekomen? Wij maken het nu wel heel makkelijk. Porta Sud is een klein restaurant in de Passage Zuidpoort in Breda. De kookstijl kenmerkt zich door een moderne en eigenwijze aanpak van de Italiaanse keuken. De broers Ralph & Robbie zijn opgegroeid aan het Gardameer en delen graag hun passie voor deze heerlijke smaken. Read more

Staat Porta Sud al een tijdje op jouw “om te bezoeken” lijstje, maar is het er nog niet van gekomen? Wij maken het nu wel heel makkelijk.

Porta Sud is een klein restaurant in de Passage Zuidpoort in Breda. De kookstijl kenmerkt zich door een moderne en eigenwijze aanpak van de Italiaanse keuken. De broers Ralph & Robbie zijn opgegroeid aan het Gardameer en delen graag hun passie voor deze heerlijke smaken.

Met de zomer in aantocht en de daarbij behorende stroom van verse producten uit Italië biedt Porta Sud het volgende luncharrangement aan:

  • Welkom met een koel glas sprankelende limoncello, gemaakt van zelfgemaakte limoncello van Amalfi citroenen.
  • 4-gangen lunchmenu “sorpresa”, een wisselend menu geïnspireerd op de beschikbare producten van het moment. Verkrijgbaar met zowel vis en vlees, als vegetarisch.
  • 4 glazen bijpassende wijnen, proef de diversiteit van druiven in Italië. Wist je dat er meer dan 450 inheemse druiven uit dit prachtige land komen?!
  • Amuses, brood en boter, tafelwater.
  • Dit alles voor een actieprijs van € 85

Porta Sud is geopend voor lunch van donderdag tot en met zaterdag. Om te reserveren voor dit arrangement kunt u terecht op onze website.


passage zuidpoort 10, 4811 NT Breda