Woodworks in De Klomp

Café De Klomp

Deze akoestische Folk/Rock Coverband uit Zeeland heeft zo'n breed repertoire en ervaring dat ze werkelijk alles kunnen spelen. Read more

Deze akoestische Folk/Rock Coverband uit Zeeland heeft zo'n breed repertoire en ervaring dat ze werkelijk alles kunnen spelen.

Als akoestische band zijn ze begonnen met rockcovers uit de jaren 90 tot nu. Het repertoire bestaat ook uit een flinke dosis feestelijke folk muziek, mede omdat bandlid Hans vroeger bij The Old Firm deze muziek speelde. Buiten de folk gaan ze geen enkele cover uit de weg.  

‘Hout werkt’ is de directe vertaling van Woodworks. Ze werken/spelen op houten instrumenten akoestische muziek. Daarbij maken zij gebruik van gitaar, contrabas en cajon. Bovendien hebben ze de mogelijkheid hun instrumentarium uit te breiden met een volledige drumkit, accordeon en percussie. In de band zingen twee muzikanten.

Het repertoire groeit wekelijks door de vele optredens die ze het hele jaar door hebben. Ze ontvangen vaak verzoekjes tijdens optredens, die ze graag instuderen om ze de volgende week voor het publiek te spelen. Nog leuker is dat ze soms ter plekke nummers proberen te spelen. Geen enkele cover is ze te gek. Ze spelen muziek van Johnny Cash tot Michael Jackson, van The Dubliners tot Nirvana; alles is mogelijk.

Café open vanaf 14.00
Aanvang optreden 21.00

Oude Bredaseweg 4, 4872 AE Etten-Leur