Torenbeklimming Grote Kerk Breda

The Grote Kerk of Breda

Beklim op donderdag t/m zondag om 14.00 uur en 15.00 uur samen met een gids van Gilde de Baronie de toren met zijn 287 treden om te genieten van het uitzicht over Breda. En ontdek waar de stadsbeiaardier de klokken bespeelt. Een bijzondere ervaring in het hart van de stad! Read more

Beklim op donderdag t/m zondag om 14.00 uur en 15.00 uur samen met een gids van Gilde de Baronie de toren met zijn 287 treden om te genieten van het uitzicht over Breda. En ontdek waar de stadsbeiaardier de klokken bespeelt. Een bijzondere ervaring in het hart van de stad!

LET OP: Torenbeklimmingen zijn toegankelijk voor personen van 12 jaar en ouder, die smalle (deur-)openingen kunnen passeren en fysiek in staat zijn 287 traptreden te lopen. Maximale groepsgrootte 16 personen. 

Indien de Grote Kerk Breda gesloten is voor een evenement kunt u zich melden bij de gids, buiten voor de ingang van de kerk. LET OP: Studententicket alleen geldig op vertoon van studentenpas, 1 ticket per studentenpas. 

Tickets zijn alleen online te verkrijgen via deze link

Deelname kost € 7,50,- p.p.
Donderdag t/m zondag om 14.00-15.00 uur en 15.00-16.00 uur
Op een ander tijdstip de toren beklimmen met uw gezelschappen. Neem daarvoor contact op met Gilde De Baronie.
Uw ticket is uitsluitend geldig op de door u gekozen dag en tijd. Tickets kunnen niet geretourneerd worden of omgeboekt voor een andere datum (BW Boek 6 Artikel 230p sub e). Er vindt ook geen restitutie plaats als niet aan de voorwaarden voor deelname wordt voldaan. Klik hier voor de huisregels voor het beklimmen van de Toren

Kerkplein 2, 4801 BA Breda

All dates