Solo Expo van Loes van Delft bij Très Art

Très Art

Er is nu een Solo expositie van Loes van Delft in Très Art. De opening is op 30 en 31 maart, hier is ze zelf ook bij. Kom jij snel langs? Loes van Delft werd in 2012 bekroond met de Best Global Artist Award op de Amsterdam International Art Fair en is sindsdien nog succesvoller geworden en een krachtige sleutelspeler op de kunstmarkt. Door de jaren heen ontwikkelde Loes haar zeer herkenbare karakter dat zij 'Pjipje' noemt. Playboy NL magazine heeft uitgebreid aandacht besteed aan haar werk. Ze mengt zich onder de beroemdheden in Nederland en verovert de wereld van Londen tot Miami, Johannesburg tot Taipei. Read more

Er is nu een Solo expositie van Loes van Delft in Très Art. De opening is op 30 en 31 maart, hier is ze zelf ook bij. Kom jij snel langs? Loes van Delft werd in 2012 bekroond met de Best Global Artist Award op de Amsterdam International Art Fair en is sindsdien nog succesvoller geworden en een krachtige sleutelspeler op de kunstmarkt. Door de jaren heen ontwikkelde Loes haar zeer herkenbare karakter dat zij 'Pjipje' noemt. Playboy NL magazine heeft uitgebreid aandacht besteed aan haar werk. Ze mengt zich onder de beroemdheden in Nederland en verovert de wereld van Londen tot Miami, Johannesburg tot Taipei.

Boeklancering
Ter ere van haar 33e verjaardag (1 april) geeft Loes dit jaar haar eerste zéér exclusieve kunstboek "Magic Happens" uit, met een eerste druk van maar 33 exemplaren. Op zondag 31 maart vindt deze boeklancering plaats bij Très Art. Samen met Loes ontvangen we je graag tussen 14:00u en 16:00u in onze galerie.

van coothplein 38, 4811 NG Breda

All dates