De Nobelaer presenteert het nieuwe theaterseizoen op dinsdag 21 mei

De Nobelaer | Cultuurhuis

Tijdens deze avond geeft het cultuurhuis een voorproefje van het mooie en gevarieerde aanbod van het aankomende theaterseizoen 2024-2025. Read more

Op dinsdagavond 21 mei 2024 organiseert De Nobelaer een previewavond. Tijdens deze avond geeft het cultuurhuis een voorproefje van het mooie en gevarieerde aanbod van het aankomende theaterseizoen 2024-2025. Tickets voor de previewavond zijn te reserveren via www.denobelaer.nl.

Gedurende de previewavond zijn er diverse optredens van verschillende artiesten, zowel professioneel als lokaal geliefd. Zij lichten een tipje van de sluier op van de voorstellingen waarmee zij komend seizoen in Etten-Leur spelen. Welke artiesten er komen optreden, blijft nog een verrassing, maar het belooft een mooie avond te worden.

Bezoekers die aanwezig zijn bij de previewavond krijgen de unieke kans om als eerste tickets te reserveren voor het nieuwe theaterseizoen. De previewavond start om 20:15 uur en het programma duurt tot ongeveer 22:15 uur. Tickets à € 7,50 (inclusief consumptie) zijn te reserveren via www.denobelaer.nl.

Parklaan 2, 4873 ER Etten-Leur