Pieter de Graaf in de Waalse Kerk met MEZZ on Tour

Mezz Breda

Een veelzijdig talent als pianist, componist en producer! Read more

Pieter de Graaf, een veelzijdig talent als pianist, componist en producer, heeft door de jaren heen een indrukwekkende muzikale reis afgelegd. Van het spelen in diverse bands en orkesten tot Mysteryland en ADE tot het componeren voor films en documentaires, belicht Pieter zijn artistieke veelzijdigheid. Naast de miljoenen streams die hij op zijn naam heeft staan, won Pieter in 2020 een Edison in de categorie 'Neo-Klassiek'.

De diversiteit is ook live aanwezig; van intieme melodieën die je laten wegdromen tot sensationele arrangementen. Daarnaast is er altijd een hoop improvisatie te horen, zo weeft Pieter verschillende composities aan elkaar zodat de show één reis wordt door verschillende werelden.

Met zijn internationale tour ‘DAY & NIGHT: a Tapestry of Life’, onderzoekt Pieter de uitersten van zijn emoties. Met ‘Day’ stort Pieter zich op rustige pianocomposities, terwijl ‘Night’ elektronische en opzwepende stukken bevat. Deze muzikale combi vormt samen een harmonieus tapijtwerk dat zowel overdag als ’s nachts beluisterd kan worden.

Ondanks de diversiteit blijft Pieters muziek verbonden door een consistente rode draad. En de rode draad binnen zijn muziek? Dat is niemand minder dan Pieter zelf.

On tour: Waalse Kerk

MEZZ presenteert dit concert in samenwerking met de Waalse Kerk. Het concert heeft enkel zitplaatsen en zal plaatsvinden in de Waalse Kerk.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda