Grandmaster Flash in MEZZ

Mezz Breda

Grandmaster Flash, een van de founding fathers van hiphop en de grondlegger van de scratch, neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis door de hiphopgeschiedenis met zijn legendarische turntable skills tijdens zijn ‘The Birth of a Culture’ tour. Read more

Grandmaster Flash, een van de founding fathers van hiphop en de grondlegger van de scratch, neemt het publiek mee op een onvergetelijke reis door de hiphopgeschiedenis met zijn legendarische turntable skills tijdens zijn ‘The Birth of a Culture’ tour. Met zijn baanbrekende bijdragen aan de hiphopcultuur en hits zoals ‘The Message’ met The Furious Five, is Grandmaster Flash een van de grootste hiphoppioniers aller tijden.

Tijdens deze unieke tour kunnen fans niet alleen luisteren naar, maar ook zien! Grandmaster Flash deelt zijn breaks, scratches en mix skills via een camera die boven hem hangt. Als een ware pionier neemt hij het publiek mee op een audiovisuele reis door de geschiedenis van hiphop, waarbij hij zijn eigen aanzienlijke rol benadrukt. Grandmaster Flash staat bekend om zijn innovatieve DJ-technieken, waaronder de Quick Mix Theory die zorgde voor de geboorte van cutting en scratching. Zijn bijdrage aan de ontwikkeling van de hiphopcultuur is onmiskenbaar en heeft een blijvende invloed gehad op de muziekwereld.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda