Maaike Ouboter in de Waalse Kerk met MEZZ on Tour

Mezz Breda

Dit najaar speelt Maaike Ouboter een aantal intieme solo concerten om de winter in te luiden. Nieuwe winternummers en oude troostliedjes. In een kleine setting, met enkel gitaar en piano. Warm en dichtbij. Read more

Dit najaar speelt Maaike Ouboter een aantal intieme solo concerten om de winter in te luiden. Nieuwe winternummers en oude troostliedjes. In een kleine setting, met enkel gitaar en piano. Warm en dichtbij.

Maaike Ouboter beleeft in 2013 een stormachtige doorbraak met haar deelname aan het televisieprogramma De Beste Singer-songwriter van Nederland. Haar optreden in het televisieprogramma met het nummer ‘Dat Ik Je Mis’ wordt op YouTube bijna 30 miljoen keer bekeken en de single wordt met platina bekroond. Het nummer raakt een gevoelige snaar bij het publiek en blijkt het startpunt van een glansrijke carrière, die Maaike langs alle Nederlandse en Vlaamse poppodia en theaterzalen brengt.

On tour: Waalse Kerk
MEZZ presenteert dit concert in samenwerking met de Waalse Kerk. Het concert heeft enkel zitplaatsen en zal plaatsvinden in de Waalse Kerk.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda