Subterranean Street Society in MEZZ

Mezz Breda

Alternatieve rock met een poëtische randje. Read more

Mogelijk herken je hun geluid van Netflix original Ragnarok, waaronder single 'Only Your Sins' geplaatst werd, of je hebt ze live gezien; de kans is groot.

Subterranean Street Society windt er geen doekjes om, de Deens-Nederlandse alternatieve rockband brengt rauwe rock met een poëtisch randje en heeft met hun muziek de hele wereld gezien. Het trio verwerkt verschillende muziekstijlen in hun songs, met duidelijke invloeden van indie, folk, grunge en rock.

In 2023 laten ze het tragische achter zich en stormt de band verder met sterke protestsongs waar je simpelweg niet omheen kunt. Op ‘God Couldn’t Save The Queen’ vraagt zanger Louis zich af waarom we koninklijke families nog steeds op een voetstuk plaatsen, en single ‘Focus On The Melody’ is een razende garagerock track over de stervende spanningsboog van de moderne samenleving. Dat zet de toon goed neer, van het album ‘BLEEP’ dat op 8 maart uitkwam. Hiermee speelde ze in het voorjaar al verschillende zalen, waaronder Paradiso, tourde ze door Engeland, Indonesië en was de band te zien op de Zwarte Cross.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda