HEAVN Chassè Theater x MEZZ

Mezz Breda

Na de harten van talloze muziekfans te hebben veroverd met hun debuutalbum 'Eyes Closed' in 2018, onthult HAEVN komend najaar het nieuwe album 'Wide Awake'. Read more

Na de harten van talloze muziekfans te hebben veroverd met hun debuutalbum 'Eyes Closed' in 2018, onthult HAEVN komend najaar het nieuwe album 'Wide Awake'.

HAEVN staat bekend om hun unieke geluid, met een mix van indie-pop en elektronische elementen, geleid door rustgevende vocals die de wereld om je heen even laten vergeten. HAEVN belooft een onvergetelijke concertervaring vol ontroerende momenten van ware muzikale kwetsbaarheid.

“We beleven er enorm veel plezier aan om ons publiek mee te nemen op een emotionele reis, een pauze in te lassen van de alledaagse hectiek en een moment van bezinning te bieden”, aldus Marijn van der Meer en Jorrit Kleijnen.

Er zijn bij dit concert zowel zit- als staanplaatsen. Er is vrije plaatskeuze.

MEZZ on tour

MEZZ on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan, doen we in samenwerking met Chassé theater in één van haar zalen.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda