Lloyd Banks in MEZZ

Mezz Breda

Lloyd Banks is misschien wel een van de grootste hiphop legends uit de New York hiphop scene. Samen met rapformatie G-Unit, maar ook solo heeft hij grote impact gemaakt. Met grote hits als Beamer, Benz or Bentley en On Fire en samenwerkingen met Eminem, 2Pac, Kendrick Lamar en Conway the Machine. Read more

Lloyd Banks is misschien wel een van de grootste hiphop legends uit de New York hiphop scene. Samen met rapformatie G-Unit, maar ook solo heeft hij grote impact gemaakt. Met grote hits als Beamer, Benz or Bentley en On Fire en samenwerkingen met Eminem, 2Pac, Kendrick Lamar en Conway the Machine.

Banks groeide op in Queens, stopte in 1998 met de middelbare school en vormde een jaar later G-Unit met jeugdvrienden 50 Cent en Tony Yayo. In 2004 bracht hij solodebuut The Hunger for More uit, dat een commercieel succes was met in de eerste week 500.000 exemplaren in de VS en 5 miljoen wereldwijd. Op het album zijn songs als On Fire, Karma en I’m So Fly te vinden. Het tweede album ‘The Big Withdraw’ werd voor release gelekt op het internet en werd geannuleerd. In plaats daarvan nam hij ‘Rotten Apple’ op dat voor een nieuw succes zorgde met een verkoop van 600.000 exemplaren. De gouden plaat heeft songs als Hands Up (ft. 50 Cent), The Cake (ft. 50 Cent) en Help (ft. Keri Hilson).

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda