Punkrock Riot PKEW PKEW PKEW + For I Am + White Mamba + Ink Bomb in MEZZ

Mezz Breda

Al jaren is Punkrock Riot dé plek om de tofste punkrock acts uit België en Nederland te checken. Read more

Op 31 mei is Punkrock Riot, na een korte radiostilte, weer terug in MEZZ! Met deze editie niet drie, maar met maar liefst vier bands. Met het Amerikaanse PKEW PKEW PKEW, For I Am, White Mamba en Ink Bomb. Al jaren is Punkrock Riot dé plek om de tofste punkrock acts uit België en Nederland te checken.

PKEW PKEW PKEW
Als een van de meest onderschatte bands uit Toronto heeft PKEW PKEW PKEW meedogenloos door Canada, de VS en Europa getourd met PUP, Reel Big Fish, The Flatliners en nog veel meer. De lijst onderscheidingen is enorm: ‘Mid 20s Skateboarder’ zat in de reboot van Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, ze verschenen in Late Night with Seth Meyers, traden op op Riot Fest en brachten een hele reeks veelgeprezen albums en EP’s uit op labels als Side One Dummy, Dine Alone en Royal Mountain.

For I Am
For I Am is sinds hun allereerste liveshow in 2014 uitgegroeid tot een van de meest gekende en actieve bands uit de Belgische punkscene. De band is bekend om hun snelle, krachtige punksongs met catchy melodieën die je niet gauw weer uit je hoofd krijgt. For I Am speelde al een groot aantal nationale en internationale shows, waaronder tours door heel Europa, het Verenigd Koninkrijk en Japan en deelden ze het podium met Propagandhi, Lagwagon en Frenzal Rhomb. Op 19 april komt de nieuwe plaat ‘The Righteous & The Wicked’ uit, waarvoor de band de samenwerking opzocht met producer Tim Van Doorn en met punkrock kunstenaar Mark Desalvo (US) voor de coverart.

White Mamba
White Mamba is onvervalste rock ’n roll uit Oss en Utrecht. De muziek is hard, strak en doordrenkt met rauwe energie. Op dit moment zijn ze in de studio bezig met de opnames van een nieuwe EP, wat ongetwijfeld een kneiter belooft te worden voor liefhebbers van het genre. Met invloeden die doen denken aan bands als Mötorhead en Danko Jones is White Mamba de perfecte band voor de liefhebbers van pure rock ’n roll. Gaan met die handel!

Ink Bomb
De Nijmeegse punkrockband teased alvast met nieuwe singles voor hun coming album Saudade, verwacht op 3 april. De nummers zijn snel, agressief en passen niet altijd in de standaardstructuur of punkrockclichés, maar bomvol mooie melodieën en een verkwikkende dosis melancholie. Van zweterige kelder tot toffe festivals in Europa; Ink Bomb treedt graag op! België, Duitsland, Denemarken en Engeland hebben al kenisgemaakt met de door Bad Religion en No Fun At All geïnspireerde Ink Bomb-sound.


Keizerstraat 101 , 4811HL Breda