Fleetwood Mac: The Incredible Story in MEZZ

Mezz Breda

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan! Read more

Nog eenmaal trekt The Cosmic Carnival door Nederland en België met de indrukwekkende live-documentaire ‘Fleetwood Mac - The Incredible Story’.

Ga mee op ontdekkingsreis door het wondere universum en de geschiedenis van deze legendarische Brits/Amerikaanse rockband. Fleetwood Mac werd in 1967 opgericht door Peter Green om vervolgens direct de wereld te veroveren met powerblues. De formatie overleefde talloze bezettingswisselingen en meermaals een verandering van muzikale stijl, om uiteindelijk nogmaals muziekgeschiedenis te schrijven onder leiding van Stevie Nicks, Christine McVie en Lindsey Buckingham. 

Een must see voor iedere Fleetwood Mac fan. En was je dat nog niet? Dan ben je het zeker na het aanschouwen van dit unieke eerbetoon door een van de fijnste live-acts van de Lage Landen. Met natuurlijk alle grote hits als ‘Don’t Stop’, ‘Oh Well’, ‘The Chain’, ‘Black Magic Woman’, ‘Dreams’ & ‘Go Your Own Way’, door The Cosmic Carnival gebracht met de voor Fleetwood Mac kenmerkende passie en toewijding. Een twee uur durend spektakel, voor het laatst te zien in Nederland!

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda