Slim Cessna’s Auto Club in MEZZ

Mezz Breda

Dertig jaar en honderden liedjes, maar hier eindigen dat doet Slim Cessna’s Auto Club (SCAC) niet. SCAC is de uitvinder van country-gothic; een mix van country, Americana, blues, soul en punk. Met teksten over moord, doodslag, drank en drugs brengen deze mannen een verpletterende live show! Read more

Dertig jaar en honderden liedjes, maar hier eindigen dat doet Slim Cessna’s Auto Club (SCAC) niet. SCAC is de uitvinder van country-gothic; een mix van country, Americana, blues, soul en punk. Met teksten over moord, doodslag, drank en drugs brengen deze mannen een verpletterende live show!

De Amerikaanse countryrockband uit Denver is opgericht in 1992 en staat bekend om hun teksten over apocalyptische en religieuze beelden. Slim Cessna’s Auto Club komt terug op het podium met het tweede deel van hun album ‘Kinnery Of Lupercalia: Buell Legion’. Op dit album is de perfecte balans gevonden tussen studio- en live-geluid, terwijl ze blijven experimenteren en opnieuw uitvinden waar ze trots op zijn om deel van uit te maken; Amerikaanse folk die onder andere banjo, drums, bas, pedal steel gitaar, keyboard en wilde ritmes mengt. Alleen SCAC is in staat om trouw de Buells te vertegenwoordigen en hun hoop en haat, humor en wanhoop.

Slim Cessna zegt: “Ik weet niet waarom ik gekozen ben om voor iedereen hier te spreken, maar ik weet wel dat iedereen zal zeggen: We zijn dankbaar en waarderen elke keer dat we jullie mogen vermaken. We vinden het niet vanzelfsprekend. Het is onze taak om jullie lasten te verlichten en jullie welkom te heten in onze wereld.”

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda