Toontje Lager in MEZZ

Mezz Breda

Één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig. Read more

Toontje Lager, één van de populairste Nederlandstalige bands van begin jaren tachtig, staat na meer dan dertig jaar in een vernieuwde samenstelling, maar met zanger Erik Mesie weer op het podium.

Onder de leiding van Erik Mesie kun je weer genieten van hits als ‘Net als in de Film’, ‘Zoveel te doen’ en natuurlijk ‘Stiekem gedanst’. Maar ook het minder bekende repertoire kom uitgebreid aan bod zoals ‘Vroeg of laat’, ‘Lente in Twente’ en ‘Het doet pijn’. Ook het gevoelige ‘Zonder jou’ de solo hit van Erik uit 1986.

Begin 2023 brachten ze een nieuw album uit genaamd ‘Waar gaan we heen’ met daarop 15 liedjes die weer typisch Toontje Lager klinken al was het maar vanwege de karakteristieke stem van Erik. Eind 2022 is er een begin gemaakt met de remastering van de die belangrijkste Toontje Lager EP’s, ‘Erop of eronder’, ‘Stiekem dansen’ en ‘Even goeie vrienden’.

Een optreden van Toontje Lager is een onvergetelijke avond met (jeugd)sentiment voor iedereen die toen jong was, maar zeker ook voor de mensen van nu die verder willen kijken dan de hedendaagse muziek. Kom genieten van de muziek en de verhalen achter de liedjes die Erik met zijn innemende persoonlijkheid op humoristische wijze in zijn aankondigingen verwerkt.

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda