Voorstelling 'Voor Altijd En Even'

De Ruimte Breda

“Een intieme voorstelling waarin je letterlijk de wind van de spelers om je heen voelt zwieren, waarin de metaforen om je oren heen dansen en je door middel van ritme, beweging en percussie wordt meegenomen. Een beleving waarin ruimte ontstaat om te kunnen reflecteren.” Read more

VOOR ALTIJD EN EVEN


“Een intieme voorstelling waarin je letterlijk de wind van de spelers om je heen voelt zwieren, waarin de metaforen om je oren heen dansen en je door middel van ritme, beweging en percussie wordt meegenomen. Een beleving waarin ruimte ontstaat om te kunnen reflecteren.”


Stichting DeRuimte presenteert met de ingang van het nieuwe jaar de reprise van hun voorstelling ‘Voor Altijd En Even’. Een hommage aan herinneringen, onze tijdsbeleving en het vinden van geluk. Maar wat is nu geluk in de tijd waarin we ons nu bevinden? Waar iedereen rent om de race te winnen en het ritme van de tijd en onze omgeving niet meer bij te houden lijkt?


PROGRAMMA
Vanaf zondag 21 januari wordt de voorstelling gespeeld in de toneelruimte van De Ruimte Breda voor een klein intiem publiek met een gelimiteerd aantal kaartjes. Een halfuur voor de start van de voorstelling is het café geopend voor het (op)halen van kaarten, een kopje koffie of thee. Na afloop van de voorstelling wordt het publiek uitgenodigd om samen met de theater groep na te borrelen.


MEER WETEN?
Voor meer informatie of voor het reserveren van een kaartje bel Tamara Huilmand: 0628778000 of ga naar onze website www.stichtingderuimte.nl


PRIJS TICKET:

€17,50
(Incl. consumptie bon)

Heuvelstraat 52, 4813 GB Breda

All dates