An evening with Ciao Lucifer in MEZZ

Mezz Breda

Indiepop-duo! Read more

Indiepop-duo Ciao Lucifer maakt op het eerste gezicht vrolijke en energieke nummers. Pas als je beter luistert, hoor je hoe ze hun demonen in de liedjes verweven hebben. Op 2 februari 2024 verschijnt hun gloednieuwe EP Clean Sheets en komen ze met hun tour langs MEZZ!

De band meldt het volgende:

“Lieve tijgers en tijgerinnen, graag uw aandacht voor het volgende: Ciao Lucifer gaat in maart op tour met hun nieuwe EP Clean Sheets.

Laat je niet misleiden door de bandnaam (we zijn ooit verbannen uit een Slowaaks dorp toen ze dachten dat we van de Satanskerk waren) onze feel good indie-pop is gemaakt om op te dansen. Na juichende reviews van oa. OOR, 3voor12 en Billboard ligt er een katapult vol nieuwe songs klaar om de wereld in geslingerd te worden. Daar hoort een tour bij want liveshows zijn ons handelsmerk.

We hebben onze show inmiddels doorontwikkeld tot een soort geflipte DJ-set, maar dan live. Mensen die ons nog niet kennen zijn altijd verbaasd dat we een duo zijn, want we klinken als een volledige band en alles wat je hoort is ook écht live. Bij onze vorige tour namen we elke avond tien voorprogramma’s mee en deze keer gaan we ook weer gekke shit verzinnen om je een avond lang mee te slepen. Het voelt als een soort vrolijke chaotische bruiloft waarop iedereen met elkaar trouwt.”

“Ciao Lucifer stelt zich tot doel om geen podium te verlaten voordat ze de hele zaal aan het dansen hebben gekregen.” – NRC (Cultureel hoogtepunt van het jaar)

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda