Vintage Kilo Sale Breda

The Avenue

We toveren de theaterzaal van De Avenue om tot een vintage paradijs! Read more

THROWBACK CLASSICS Meets BREDA! 🏰

We zijn er eindelijk! Voor het eerst in ons Vintage Kilo Sale bestaan komt Throwback Classics in 2023 naar Breda met onze gigantische collectie vintage kleding. Voor het eerst is het maar 1 dag dus wees er snel bij!

DE AVENUE 🏠

We zijn er op 19 maart van 11:00 tot 18:00 uur in de theaterzaal van De Avenue! We toveren de theaterzaal deze dag om tot een vintage paradijs.

KERSVERS MERK ASSORTIMENT 👗👖👕

Met ook dit keer meer dan 2.000 kg aan vintage kleding in alle soorten, maten en stijlen hebben we voor ieder wat wils. Je hoeft niet bang te zijn dat je alleen tijdens de vroege entree tijden pareltjes vind. Wij zijn de hele dag druk bezig om constant nieuwe pareltjes bij te hangen. Zo krijg je ook in latere entree tijden een compleet fresh assortiment. We hanteren een vaste prijs van €25,- per kg. Wat krijg je hiervoor? Heel veel vintage merkkleding en nog meer klassiekers!

ONLINE TICKET RESERVEREN 🎫

Om ons een duidelijk beeld te geven hoeveel bezoekers we kunnen verwachten vragen we jullie om online een ticket te reserveren voor een van de entree tijden. Zo kunnen we voorkomen dat er een ongelofelijk lange rij ontstaat! Tickets zijn nu gratis te reserveren. Omdat het maar 1 dag is zijn er beperkte kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

KANS OP GRATIS SHOPPEN 🏅

Ieder weekend van onze Vintage Kilo Sale verloten we één keer een aankoopbedrag terug! Je hoort het goed, je maakt kans om gratis te shoppen tijdens onze Kilo Sale. Zorg dat je Throwback Classics volgt op Instagram en vraag tijdens het afrekenen wat je moet doen om kans te maken.

Voor alle updates aangaande de Vintage Kilo Sale Event volg @throwbackclassics.vintage op Instagram en houdt de stories goed in de gaten.

Tot 19 maart!

Waterstraat 5, 4811WZ Breda