Upstairs

5/ 5

Upstairs is de plek om gezellig te eten en drinken met vrienden of familie in het centrum van Breda. Vanuit de raamkant kijk je uit over de drukste winkelstraat van Breda. De brasserie heeft een uitgebreide lunchkaart met soepen, warme en koude broodjes,… Read more

Upstairs is de plek om gezellig te eten en drinken met vrienden of familie in het centrum van Breda. Vanuit de raamkant kijk je uit over de drukste winkelstraat van Breda. De brasserie heeft een uitgebreide lunchkaart met soepen, warme en koude broodjes, tosti’s, salades en warme gerechten. Voor degenen die uitgebreid willen genieten is de high tea een aanrader. De zaak heeft een moderne uitstraling met veel verschillende zithoeken. Upstairs biedt ook catering en de mogelijkheid om af te halen aan. Beleef het drukste en rustigste moment van centrum Breda.

Are you the owner of this business?

Contact us at info@stappen-shoppen.nl to complete this page with your website, telephone number, Facebook link, opening hours, full description, facilities, restaurant menu, deals and more.