9x: nieuwe winkels geopend in Breda!

De meeste winkels in Breda zul je vast wel kennen, maar er zijn de laatste tijd ook weer flink wat winkels bij gekomen! Daarom zetten wij alle recent geopende winkels voor je op een rij. Nieuwsgierig naar alle winkels en winkelgebieden in Breda? Bekijk hier dan het hele aanbod in Breda. 

AMAC

Vanaf zaterdag 17 december is de nieuwe Amac-winkel in Breda aan de Ginnekenstraat 46 geopend. Na Zürich, Praag, Kuala Lumpur en Granada volgt nu Breda als eerste Amac Apple Premium Partner in Nederland. Dit is een vooruitstrevend winkelconcept: een futuristisch ontwerp met meubels voorgeschreven door Apple, speciaal ingevlogen vanuit de Verenigde Staten. Wat is er dan zo anders? Geen traditionele toonbank, maar 'avenues', rondom een product of thema en de vele afgeronde hoeken in de winkel.

ELEMENTAL ECO SHOP

Sinds 1 oktober is Elemental Eco gevestigd aan de Boschstraat 66, een nieuwe locatie om te groeien en uit te breiden. Bij Elemental Eco kun je terecht voor cateringdiensten, vers bereide gerechten en een grotere selectie aan verse producten. Het belangrijkste doel van Elemental Eco is om mensen te helpen met meer duurzaamheid in hun leven te brengen. Elke stap, groot of klein, naar een milieuvriendelijker leven is een stap om een schone en mooie toekomst te verzekeren. 

FABIENNE CHAPOT

Fabienne Chapot is here to brighten up wardrobes! Fabienne Chapot opende eind november een nieuwe winkel aan de Ridderstraat 7. Het is een modemerk wat bestaat sinds 2006, geboren en getogen in Amsterdam. Het modehuis staat  bekend om hun in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details. Fabienne Shapot houdt van sterke verhalen en een positieve vibe!

Fique The Label

In november opende Fique The Label haar deuren aan de Halstraat 16. Hier heb je een ruim aanbod aan handtassen. Je kunt hier zowel eenvoudige als luxueuze modellen vinden, en dat allemaal tegen een scherpe prijs. Weet je al precies naar wat voor handtas je op zoek bent? Of laat jij je graag verrassen door het kwalitatieve assortiment van Fieke? Hoe dan ook, bij Fique The Label vind je jouw nieuwe parel!

Charlot's Bakery

Zaterdag 26 november opende Charlot's Bakery in Breda. Deze cupcakewinkel heeft veel variatie in smaken. Je hebt bijvoorbeeld keuze uit vanille, nutella, oreo, citroen, aardbei en lotus. Het fijne is dat je niet alleen online kunt bestellen maar ook gewoon de winkel binnen kunt lopen.

Reiger en de Raaf

Reiger en de Raaf is onlangs geopend aan de Halstraat 16 in Breda! Door het opdoen van ervaringen en inzichten leren kinderen hoe de wereld in elkaar zit. Door middel van speelgoed kun je kinderen hierin stimuleren en motiveren. Reiger en de Raaf bied daarom een heleboel ‘antroposofisch‘ – of ‘Waldorf’ speelgoed aan. Dit is vaak open ended speelgoed; het speelgoed heeft geen doel. Een kind is volledig vrij zelf te bedenken hoe hij/zij het speelgoed wilt gebruiken.

Casualz Women

Casualz Women is een damesboutique wat nu ook in Breda gevestigd is. Door de passie voor styling en mode biedt de winkel elk seizoen een super toffe collectie van internationale én nationale merken. Met bijzondere prints, sprekende kleuren, mooie materialen en toffe merken jeans, slaag je altijd. De stylistes staan dan ook altijd voor je klaar om de beste keuze te maken en om items te vinden die helemaal bij je passen. Zo ga je altijd met een goed humeur en een volle tas de deur uit!


Kamera Express

Kamera Exrpess is gevestigd aan de Nieuwe Ginnekenstraat 41. Hier kun je terecht voor foto- en videocamera's, objectieven, tassen, accesoires en verrekijkers, het huren en kopen van apparatuur en advies krijgen van experts. Naast advies en verkoop kun je hier je apparatuur inruilen, repareren en retourneren, ook beschikken ze over verschillende fotoservices zoals het maken van pasfoto's. 

COURIR

Het merk Courir opende begin november een nieuwe winkel in Breda. Courir werd in 1980 werd opgericht en is dé referentie voor sneakers in Frankrijk met een focus op mode en vrouwen. De winkels van Courir richten zich op stedelijke jongeren in de leeftijd van 15 tot 25 jaar en bieden het beste van de grootste merken. Met het aanbod aan sneakers, kleding en modeaccessoires voor mannen, vrouwen en kinderen, voorziet Courir in de behoeftes van een hele generatie.

Bottle Deals

Op vrijdag 10 december opende Bottle Deals de deuren aan de Haagdijk 12. Bottle Deals is geen standaard slijterij! De zaak heeft een luxe uitstraling, bijzonder goede service en een breed assortiment in alle prijsklassen. Bottle Deals is gespecialiseerd in gedestilleerde dranken in alle prijsklassen. Je kunt hier dus terecht voor je bekende gin, maar ook voor een zeer bijzondere fles whiskey. Daarnaast kun je de meeste dranken ook proeven en kunnen bijzondere flessen ook op aanvraag besteld worden. Voor horeca gelden er groothandelsprijzen. Wat de winkel ook onderscheid zijn de openingstijden. De winkel is namelijk dagelijks tot 23:00 uur geopend. Het is tevens mogelijk om bestellingen te laten bezorgen via de website of Thuisbezorgd. Dit kan tot 05:00 's ochtends.