Ernst, Bobbie en de Rest (4+)

De Nobelaer | cultureel centrum

De grootste en populairste kinderhelden van Nederland komen dit seizoen terug naar Etten-Leur met een nieuwe interactieve voorstelling voor het hele gezin. Een familieshow bomvol grappen, avontuur en spanning! In Ernst en Bobbie weten het niet meer wint h… Read more

De grootste en populairste kinderhelden van Nederland komen dit seizoen terug naar Etten-Leur met een nieuwe interactieve voorstelling voor het hele gezin. Een familieshow bomvol grappen, avontuur en spanning!

In Ernst en Bobbie weten het niet meer wint het duo na een bijzondere wedstrijd hun droomvakantie.Weten ze dit avontuur aan de andere kant van de oceaan tot een goed einde te brengen? Het belooft een doldwaas avontuur te worden waarin de leukste grappen en alle bekende liedjes voorbijkomen. De nieuwe voorstelling van Ernst en Bobbie is een feest voor het hele gezin en pas geslaagd als alle bezoekers schor van het zingen en meedoen de zaal verlaten. Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur