The Kik

De Nobelaer | cultureel centrum

In deze show neemt The Kik je mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival-materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd! Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze b… Read more

In deze show neemt The Kik je mee langs ouder- en nieuwerwets Eurovisie Songfestival-materiaal. Door Dave von Raven eigenhandig hertaald. Origineel en briljant uitgevoerd!

Op uitnodiging van Beau van Erven Dorens speelde The Kik op volstrekt eigen wijze bekende Eurovisie Songfestival-hits rond de 2021 editie. The Kik slingerde deze op de spreekwoordelijke band en bracht de vijf hertalingen als een EP uit. Dit smaakte naar meer. Al jaren steekt Dave von Raven zijn fascinatie en liefde voor het bekendste muziekfestival van (in ieder geval) Europa, niet onder stoelen of banken. En dan met name die voor de kwalitatief hoogstaande popsongs. Denk aan ABBA, France Gall en aan The Common Linnets. Maar ook aan Dana International en Bucks Fizz. Een muzikale theatervoorstelling doorspekt van (on)gein.Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur