Dana Winner

De Nobelaer | cultureel centrum

Dana Winner komt opnieuw naar Etten-Leur. Dit keer met haar theaterconcert One Moment. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2021.  Dana Winner vierde 30 jaar carrière, haar versie van One Moment In Time werd meer dan 100 mil… Read more

Dana Winner komt opnieuw naar Etten-Leur. Dit keer met haar theaterconcert One Moment. In deze tour vertelt ze haar persoonlijke en muzikale verhaal, anno 2021. 

Dana Winner vierde 30 jaar carrière, haar versie van One Moment In Time werd meer dan 100 miljoen keer bekeken en als moeder van een dochter die inmiddels de 22 is gepasseerd, is het hoog tijd voor nieuwe muziek. Op de nieuwe plaat en in de voorstelling zingt ze over de thema’s die vandaag in het leven van de Belgische zangeres spelen.  Het wordt wederom een emotionele en onvergetelijke avond, waarop vanzelfsprekend ook de grote Nederlandstalige en Engelstalige hits aan bod komen. Dana wordt begeleid door haar vaste muzikanten. Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur