Beperkt Houdbaar - Andries Tunru e.a.

De Nobelaer | cultureel centrum

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Een formule met als resultaat improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Twee jaar op rij won dit improvisatieduo het NK Improvisatietheater. Canvas belooft de meest verrassende voorstelling… Read more

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Een formule met als resultaat improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om te geloven. Twee jaar op rij won dit improvisatieduo het NK Improvisatietheater. Canvas belooft de meest verrassende voorstelling van het jaar te worden!

Elke avond beginnen Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (o.a. bekend van de televisieprogramma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door verhalen uit het publiek, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste personages, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur