Jeroens Clan

De Nobelaer | cultureel centrum

Let op! Verplaatst01-12-2021 - Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 25 november 2021 naar donderdag 24 maart 2022. Bezoekers met kaarten zijn per e-mail geïnformeerd. Dit is een van de eerste testvoorstellingen in onze nieuwe theaterzaal aan de P… Read more

Let op! Verplaatst01-12-2021 - Deze voorstelling is verplaatst van donderdag 25 november 2021 naar donderdag 24 maart 2022. Bezoekers met kaarten zijn per e-mail geïnformeerd. Dit is een van de eerste testvoorstellingen in onze nieuwe theaterzaal aan de Parklaan. Wees er als eerste bij!De jury van het Leids Cabaret Festival prees de jongens van Jeroens Clan om hun vermogen om ongelooflijk slim de zaal te bespelen met hun snelle scènes en liedjes. In hun debuutvoorstelling Tere Zieltjes maakt deze jonge, enthousiaste cabaretgroep korte metten met alles wat los en vast zit.

Er zijn twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij, die over tien jaar kunnen zeggen: "Ik was op 24 maart in De Nobelaer in Etten-Leur bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan. En toen waren ze nog een stuk goedkoper.”Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die jij op je werk gaat proberen na te vertellen. Succes ermee! Zorg dat jij dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!Juryrapport Leids Cabaret Festival:“De provincie strikes back. Jeroens Clan weet ongelooflijk slim de zaal te bespelen. De jury is ervan overtuigd dat de jongens niet alleen Brabant maar heel Nederland tot hun thuis kunnen maken.”Let op! Je kunt deze voorstelling alleen bezoeken met Coronatoegangsbewijs. Er hoeft in de zaal geen afstand gehouden te worden. Vergeet bij jouw bezoek tevens je legitimatiebewijs niet. Meer info.
Anna van Berchemlaan 2, 4872 XE Etten-Leur