Faske & Ben Forte in MEZZ

Mezz Breda

Read more

Fan van Nederpop? Kom dan naar deze double bill met Faske & Ben Forte!

Faske
Faske is een muzikant die inspiratie haalt uit het paradoxale bestaan van een twintiger. Zijn eerste EP ‘Jij Belt Mij Alleen Wanneer Jij Dronken Bent’ is net uit.

De teksten beschrijven de feestjes, opstapelende studieschuld en sporadische hartzeer. Deze thematiek gaat gepaard met een mix van traditionele instrumenten, orgels en poppy synths uit de jaren 80. Door deze thematiek te vertalen naar popliedjes probeert hij op speelse wijze deze soms zwaarmoedige onderwerpen te relativeren en bespreekbaar te maken.

Ben Forte
Ben Forte is een 22-jarige muzikant uit Utrecht die Nederlandstalig schrijft over zelfstrijd en geluk. Hij mocht al spelen als supportact van Chef’Special en de muziek produceren voor een reclame van de NS. Zijn oprechte verhalen vormen, samen met een drummer, een energieke liveshow. Zijn inspiratie vindt hij in acts als twenty-one pilots en Chef’Special.

"Ik maak muziek over liefde, zelfstrijd en het zoeken naar geluk. Want ik geloof dat we verder komen in die zoektocht, als we erover praten met onszelf en anderen. Blijf praten, blijf zoeken".

Keizerstraat 101 , 4811HL Breda